Trainingslocatie Olen

 

Ontdek Sobukan Olen, waar de eeuwenoude kunst van Takeda Ryu tot leven komt! Sinds 1993 bieden we een thuis aan liefhebbers van aikido, iaido, jodo en meer. Het begon allemaal met B. Van den Plas die de allereerste dojo in Vlaanderen creëerde voor Takeda Ryu training. Sinds 1998 zet sensei Tom die erfenis voort.

Stap binnen en word onderdeel van onze familie, waar traditie en toewijding samenkomen in een sfeer van groei en verbondenheid.
We heten je van harte welkom bij Sobukan Olen!

 

Adres

Gemeentelijke sporthal Olen

P. Verhaertstraat 7
2250 Olen

Toon op kaart

Trainingstijden

Zondag

19:00 - 21:00 
Deze sessie bestaat voornamelijk uit aikido, maar kan ook trainingsmomenten bevatten waarin we jukempo-, jodo- of jujitsu-elementen behandelen.

21:00 - 22:00
Deze sessie bestaat voornamelijk uit iaido, maar kan ook trainingsmomenten bevatten waarin we kendo-elementen behandelen.

 

 

Leraar

Sensei Tom, geboren in 1980, zette in 1994 op jonge leeftijd zijn eerste stappen in de wereld van de krijgskunsten. Met meer dan drie decennia ervaring heeft hij een diepgaande kennis van de technieken, filosofie en geschiedenis van Takeda Ryu. Hij heeft zich toegewijd aan voortdurende groei en ontwikkeling, en deelt zijn passie graag met anderen.

Sensei Tom is niet alleen een leraar, maar ook een mentor en inspirator voor zijn leerlingen. Zijn toewijding aan discipline, respect en integriteit vormen de kern van zijn onderricht. Hij gelooft dat de ware essentie van krijgskunst verder gaat dan fysieke vaardigheden en zich uitstrekt tot persoonlijke groei en karaktervorming. Als je op zoek bent naar een authentieke en toegewijde leraar, ben je bij Sensei Tom aan het juiste adres. Hij verwelkomt iedereen die bereid is om te leren en te groeien, ongeacht hun achtergrond of vaardigheidsniveau.

Graden

  • 5de DAN - aikido
  • 5de DAN - iaido
  • 4de DAN - jodo
  • 4de DAN - kendo
  • 3de DAN - jukempo
  • 3de DAN - jujitsu

Licenties

Sinds juli 2017 - Lid van de SHIDOSHINSAHONBU
(hoogste examen- en adviescommissie)

 

 

 

Contactformulier

E-mail verzenden